FELLOWS

De dienst Plastische en Reconstructieve Heelkunde verbonden aan het UZ Gent heeft een zeer sterke internationale reputatie waardoor wij regelmatig aanvragen krijgen van buitenlandse centra en artsen om een specifieke, bijkomende opleiding aan onze dienst te komen volgen.

Buitenlandse plastisch chirurgen roteren op regelmatige basis om specifieke reconstructieve of esthetische technieken te komen aanleren.

Zij komen ingrepen meevolgen voor enkele weken of worden geselecteerd voor een Fellowship voor een langere periode, gaande van zes maand tot een jaar.

De Stephen S. Kroll Fellowship is één van de gegeerde fellowships dewelke op onze dienst op competitieve basis aangeboden wordt voor buitenlandse chirurgen die zich verder specifiek willen specialiseren in de microchirurgische borstreconstructie, met name de DIEP-flap techniek. Zie voor meer informatie ook www.beautifulABC.com, sectie education.

Indien u een aanvraag wilt indienen voor een bezoek of fellowship op onze afdeling, verzoeken wij u contact op te nemen met de coördinerende secretaresse, Mw. Ann Simoens: ann.simoens@uzgent.be.

Klik hier om het applicatieformulier voor de Stephen S. Kroll Fellowship te downloaden.