763.jpg img

Dr. Nathalie Roche

Dr. Nathalie ROCHE studeerde in 1992 af als Dokter in de Genees-, Heel- en Verloskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam in Nederland. Daarna was zij gedurende twee jaar werkzaam als assistente Chirurgie in Gouda en Amsterdam. In 1994 startte zij met haar opleiding Plastische Heelkunde onder leiding van Prof. Dr. Stan Monstrey in het Universitair Ziekenhuis te Gent en behaalde in 2000 het diploma van Plastisch, Reconstructief en Esthetisch Chirurge. Zij werd benoemd tot fellow van het Collegium Chirurgicum Plasticum. Tevens legde zij het Europees examen Plastische Chirurgie af en werd fellow of the European Board of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery. Van 2001 tot begin 2004 was zij als voltijds staflid werkzaam op de afdeling Plastische, Reconstructieve en Handchirurgie van het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam, Nederland, waar zij zich verder bekwaamde in de pediatrische plastische chirurgie, hoofd- en halsreconstructies en craniofaciale chirurgie. Vanaf 2004 is zij voltijds werkzaam als Adjunct-Kliniekhoofd in de Kliniek voor Plastische Heelkunde in het Universitair Ziekenhuis te Gent.

Behoudens lid van de Koninklijke Belgische Vereniging voor Plastische, Reconstructieve en Esthetische Chirurgie is zij ook lid van de EURAPS (European Association of Plastic Surgeons), van de NVSCA (Nederlandse Vereniging voor Schisis en Craniofaciale Afwijkingen) en is zij internationaal lid van de ASPS (American Society of Plastic Surgeons).

Dr. N. Roche is auteur en mede-auteur van dertig publicaties in diverse nationale en internationale beroepstijdschriften. Als spreekster geeft ze regelmatig voordrachten in België en Nederland, alsook op internationale congressen. Zij is ook actief als vrijwilligster in missies naar ontwikkelingslanden, onder andere naar Indonesië, waar zij voornamelijk reconstructies uitvoert van aangeboren aangezichtsafwijkingen en brandwondenletsels.

Haar aandachtsgebieden zijn gelegen in de microchirurgie, pediatrische plastische chirurgie, hoofd- en halsreconstructies en borstchirurgie.

Voor afspraken kunt u telefonisch contact opnemen via het nummer +32 (0)9 332 32 78.